Oficiální Výsledková listina Mělnický vinařský běh 2016
24. 9. 2016

10 km Kategorie Mdo39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Flegl VlastimilVrchlabí#171#00:33:55Detail
2. Videcký JanAC Mladá Boleslav#185#00:34:22+00:00:27.00Detail
3. Truhlář LubošZoot Team#212#00:36:02+00:02:07.00Detail
4. Pecina JakubEasy go run#150#00:36:26+00:02:31.00Detail
5. Hatina PetrCítov#213#00:37:25+00:03:30.00Detail
6. Volejník MIchalHisport Team#166#00:37:48+00:03:53.00Detail
7. Šmíd JiříTJ Neratovice#116#00:38:17+00:04:22.00Detail
8. Bartoš PavelSokol Roztoky#194#00:39:54+00:05:59.00Detail
9. Vobora Tomáš#204#00:40:04+00:06:09.00Detail
10. Prchal David#170#00:40:32+00:06:37.0000:40:29.00Detail
11. Steiner JiříKP BKU Mělník#238#00:40:36+00:06:41.00Detail
12. Novák LukášHoštka#193#00:40:40+00:06:45.0000:40:33.79Detail
13. Bohoněk MilošRun the World CZ#276#00:40:59+00:07:04.00Detail
14. Šindrbal JanRoudnice nad Labem#258#00:41:13+00:07:18.0000:41:11.07Detail
15. Vorobok LukášHrdly#203#00:41:14+00:07:19.00Detail
16. Veselý JiříLuigi Cocotti#255#00:41:17+00:07:22.0000:41:15.68Detail
17. Krátký MartinPraha 4 Kamýk#130#00:41:34+00:07:39.0000:41:31.53Detail
18. Dolejš MartinMlazice#136#00:43:18+00:09:23.0000:43:09.45Detail
19. čadil josefzápadní#267#00:44:04+00:10:09.0000:43:56.77Detail
20. Fiala LukášHoštka#191#00:44:08+00:10:13.00Detail
21. Kačer CtiborRun the World#247#00:44:36+00:10:41.0000:44:33.60Detail
22. Mrázik MartinPlavecký oddíl Mělník#105#00:44:40+00:10:45.0000:44:37.24Detail
23. Šašek MatějRoudnice nad Labem#209#00:44:59+00:11:04.0000:44:47.84Detail
24. Fidrant AlešMělník#256#00:45:08+00:11:13.0000:44:56.37Detail
25. Bajer Jan#257#00:45:09+00:11:14.0000:45:07.54Detail
26. Dvořák AlešMexická vlna#259#00:47:06+00:13:11.0000:46:56.86Detail
27. Karabinoš TomášHI Sport#160#00:47:09+00:13:14.0000:47:07.31Detail
28. Fidrant LukášMělník#103#00:47:15+00:13:20.00Detail
29. Drápal FrantišekOmv Siřejovice#241#00:47:26+00:13:31.0000:47:15.29Detail
30. LeClaire KyleMinneapolis#274#00:47:33+00:13:38.0000:47:30.45Detail
31. Hurt LukášHorní Počernice#190#00:47:34+00:13:39.00Detail
32. Smetana LukasVeltrusy#132#00:47:52+00:13:57.0000:47:42.78Detail
33. Kadlečík MichalDOLNI BERKOVICE#252#00:48:22+00:14:27.00Detail
34. Dočekal JanMělník#145#00:48:29+00:14:34.0000:48:18.01Detail
35. Chodounský JanCakovice#197#00:48:46+00:14:51.0000:48:36.79Detail
36. Martinovský MiroslavArboeko Obříství#237#00:48:56+00:15:01.00Detail
37. Žaloudek JakubFC Plzeň#138#00:49:07+00:15:12.0000:48:59.59Detail
38. Myška PetrMělník#183#00:49:30+00:15:35.0000:49:21.02Detail
39. Kopačka AdamPlzeň#137#00:49:54+00:15:59.0000:49:46.72Detail
40. Vlasák Karel#245#00:50:28+00:16:33.0000:50:13.72Detail
41. Hájek OndřejVelký Borek#239#00:51:06+00:17:11.0000:51:01.21Detail
42. Audy Miroslav#174#00:51:51+00:17:56.0000:51:29.94Detail
43. Polák JanMělník#111#00:52:41+00:18:46.0000:52:20.11Detail
44. Stránský MichalOK Jiskra Nový Bor#158#00:52:46+00:18:51.0000:52:35.28Detail
45. Novák PavelMělník#112#00:53:01+00:19:06.0000:52:41.54Detail
46. Ács LadislavMB#211#00:53:20+00:19:25.0000:52:59.14Detail
47. Šmíd Josef#273#00:54:15+00:20:20.0000:54:00.13Detail
48. Gramskopf LeošMělník#169#00:55:55+00:22:00.0000:55:39.16Detail
49. Bartoš FilipTeam Bartoš#280#00:56:34+00:22:39.0000:56:24.02Detail
50. Šebesta VáclavMělník#176#00:58:03+00:24:08.0000:57:54.97Detail
51. Nedvěd MilanSmržov#266#00:58:47+00:24:52.0000:58:25.93Detail
52. Tvrzník TomášNestříkací komando#265#00:59:47+00:25:52.0000:59:26.21Detail
53. Vanek TomasTabor#125#01:00:02+00:26:07.0000:59:46.64Detail
54. Hart MichalRoudnice nad Labem#124#01:00:02+00:26:07.0000:59:46.83Detail
55. Polívka JanVranovice Ural#123#01:02:23+00:28:28.0001:02:04.92Detail
56. Rokoš/Fafejta PavelBrocno#141#01:04:14+00:30:19.0001:03:56.90Detail
57. Rokoš/Fafejta JanBrocno#143#01:13:47+00:39:52.0001:13:30.74Detail
58. Hanl MilanMělník#224#01:18:23+00:44:28.0001:18:04.90Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz