Oficiální Výsledková listina Jaroměřský kros 2016
10. 4. 2016

13.15 MUŽI E

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtráta12
1. Leszkow PetrMK Hlinsko#435#CZE00:23:47Detail
2. Sadílek OtaActivity Lanškroun#273#CZE00:27:39+00:03:52.6500:13:53.5500:13:44.76Detail
3. Pšenička JiříPardubice#453#CZE00:28:21+00:04:34.6500:13:53.0800:14:27.53Detail
4. Jelínek MatějČernilov#272#CZE00:28:32+00:04:45.6500:14:08.4600:14:23.27Detail
5. Marek JiříVysoké Mýto#450#CZE00:31:15+00:07:28.65Detail
6. Soukup JiříTJ Liga 100 Hradec Králové#1927#CZE00:59:03+00:35:16.6500:29:25.6300:29:36.56Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz