Oficiální Výsledková listina Jaroměřský kros 2017
9. 4. 2017

ŽENY Kategorie ŽENY B


# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Skupina 3#3Oficiální časZtráta12
1. Kubiasová Kateřina#225#00:21:0200:10:29.2800:10:31.75Detail
2. Kurfiřtová PetraSokol Skuhrov#306#Ž AB ČOS2.00:23:41+00:02:3900:11:22.6700:12:17.64Detail
3. Šimůnková PavlaIscarex Česká Třebová#351#00:24:10+00:03:0800:11:56.5500:12:13.21Detail
4. Štěpánová DitaKOB Dobruška#231#00:24:22+00:03:2000:11:48.9700:12:33.02Detail
5. Majsnerová Lenka#394#00:24:32+00:03:3000:11:55.7500:12:35.72Detail
6. Špačková Veronika#230#00:26:22+00:05:2000:12:56.1400:13:25.10Detail
7. Tauchmannová MarieT. J. Sokol Studenec#233#Ž AB ČOS4.00:28:36+00:07:3400:14:13.2200:14:21.84Detail
8. Borovcová AlenaBáječné ženy v běhu#279#00:30:29+00:09:2700:14:11.3600:16:17.58Detail
9. Matoušková ZuzanaTrutnov#289#00:34:37+00:13:3500:16:19.8400:18:17.12Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz