Oficiální Výsledková listina Jaroměřský kros 2017
9. 4. 2017

ŽENY Kategorie ŽENY C


# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Skupina 3#3Oficiální časZtráta12
1. Metelková TáňaTJ Sokol Hradec Králové#226#Ž CD ČOS1.Ž PŘEBOR1.00:18:2800:09:05.0300:09:22.20Detail
2. Kynčlová DagmarSK Nové Město nad Metují#377#Ž PŘEBOR2.00:19:49+00:01:2100:09:45.2200:10:03.46Detail
3. Háková MichaelaSokol Valteřice#364#Ž CD ČOS2.00:22:30+00:04:0200:10:45.5100:11:44.43Detail
4. Jirásková EvaTJ Maratonstav Úpice#224#Ž PŘEBOR3.00:23:12+00:04:4400:11:14.7200:11:56.43Detail
5. Jetmarová EsterSokol Hylváty#354#Ž CD ČOS3.00:24:41+00:06:1300:11:51.5000:12:49.45Detail
6. Sejkorová LenkaIscarex Česká Třebová#228#00:25:55+00:07:2700:12:35.4500:13:18.95Detail
7. Šternerová HanaHradec Králové#232#00:27:42+00:09:1400:12:55.2500:14:46.17Detail
8. Klepsová Zuzana#277#00:28:53+00:10:2500:14:18.7800:14:33.46Detail
9. Nádherová HanaHradec Králové#374#Ž PŘEBOR6.00:39:59+00:21:3100:19:05.5500:20:52.78Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz