Oficiální Výsledková listina Jaroměřský kros 2017
9. 4. 2017

Minizávod děvčata

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta1
1. Dostálová VendulaTJ Sokol Jaroměř#328#00:01:0100:01:00.64Detail
2. Skálová MonikaSK Dobruška#281#00:01:07+00:00:0600:01:06.70Detail
3. Fišerová BeátaAtletika Dlouhá Třebová#263#00:01:10+00:00:0900:01:09.39Detail
4. Fejfarová SofieSokol Velké Hamry#262#00:01:11+00:00:1000:01:10.80Detail
5. Špačková AnnaTJ Sokol Vlkov#342#00:01:12+00:00:1100:01:11.76Detail
6. Prokopová TerezaTJ Sokol atletika Jaroměř#355#00:01:13+00:00:1200:01:12.15Detail
7. Bednářová AlžbětaTJ Jiskra, SK Jaroměř#359#00:01:15+00:00:1400:01:14.32Detail
8. Duchová KarolínaHavlovice#362#00:01:16+00:00:1500:01:15.05Detail
9. Fišerová AdélaOrlické Podhůří#332#00:01:16+00:00:1500:01:15.42Detail
10. Jaklová VendulkaTJ Sokol atletika Jaroměř#356#00:01:17+00:00:1600:01:16.40Detail
11. Lejsková KarolínaSokol Velké Hamry#266#00:01:18+00:00:1700:01:17.98Detail
12. Hejsková EmaAmatér Hradec Králové#378#00:01:19+00:00:1800:01:18.37Detail
13. Hejsková NelaAmatér Hradec Králové#380#00:01:23+00:00:2200:01:22.30Detail
14. Čechová Kateřina#261#00:01:30+00:00:2900:01:29.96Detail
15. Zajíčková LenkaTrutnov#291#00:01:44+00:00:4300:01:43.55Detail
16. Bartošová ZuzanaSDH Vlkov#331#00:01:50+00:00:4900:01:49.89Detail
17. Stříbrná Natálka#341#00:01:51+00:00:5000:01:50.77Detail
18. Zajíčková RadkaTrutnov#290#00:02:38+00:01:3700:02:37.74Detail
19. Hovorková TerezaSkršice#369#00:06:03+00:05:0200:06:02.62Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz