Oficiální Výsledková listina Hornettlon 2014
14. 6. 2014

Kvadriatlon jednotlivci Kategorie K ženy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníkolobrusleD2běh
1. Vzoreková VeronikaHořice#127#01:57:05.0800:09:06.1400:50:04.4800:31:03.5200:01:05.3300:25:45.59Detail
2. Slaměná IvanaAC CL#125#02:06:25.65+00:09:20.5600:09:49.7600:54:05.3300:33:25.9800:01:26.2000:27:38.36Detail
3. Košková AdélaTeam Louny#122#02:16:29.27+00:19:24.1800:09:46.7200:55:57.6100:37:54.6000:01:54.7900:30:55.53Detail
4. Šťastná LenkaSosnová#123#02:21:44.28+00:24:39.1900:12:13.1401:01:41.0000:35:58.1500:02:23.0800:29:28.89Detail
5. Šillerová KláraSTS Chvojkovice-Brod#110#02:22:33.67+00:25:28.5800:10:31.2100:59:15.5100:37:05.4000:01:49.7600:33:51.77Detail
6. Struppová ŠárkaČeská Lípa#113#02:39:14.68+00:42:09.5900:09:38.4901:10:44.0000:37:52.1400:00:51.5500:40:08.48Detail
7. Mynaříková EditaLouny#103#03:04:50.58+01:07:45.4900:16:15.6101:19:38.6500:42:22.7500:02:17.9200:44:15.63Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz