Oficiální Výsledková listina MTB Litovel
17. 6. 2017

hlavní závod Kategorie Z


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Skalická ZuzanaOlomouc#143#00:57:20.38Detail
2. Macháčová MartinaRýmařov#75#01:02:41.57+00:13:51.87Detail
3. Strouhalová MichaelaOstrava#91#01:07:08.88+00:18:19.18Detail
4. Ščučková JiřinaLitovel#29#01:10:07.48+00:21:17.78Detail
5. Sochorová LenkaPřerov#46#01:12:32.13+00:23:42.43Detail
6. Prachařová TerezkaPňovice#79#01:16:35.37+00:27:45.67Detail
11. Kuželová JohanaČervenka#161#01:18:17.22+00:29:27.52Detail
15. Dopitová NikolaÚsov#133#01:21:34.93+00:32:45.23Detail
16. Dušková VeronikaUničov#134#01:21:35.55+00:32:45.85Detail
17. Šimčíková ŠárkaUničov#27#01:21:36.00+00:32:46.30Detail
7. Koszoru MonikaMohelnice#4#01:23:38.18+00:34:48.48Detail
8. Hojgrová VěraLitovel#8#01:23:39.26+00:34:49.56Detail
9. Bukvová PavlaPlumlov#21#01:24:21.69+00:35:31.99Detail
10. Kočková IvetaMohelnice#108#01:24:22.82+00:35:33.12Detail
11. Marešová LuciePostřelmov#20#01:25:36.05+00:36:46.35Detail
12. Gálová LucieUničov#153#01:26:36.86+00:37:47.16Detail
13. Axmanova MiroslavaTroubelice#148#01:27:53.12+00:39:03.42Detail
19. Melichová MonikaPňovice#96#01:28:11.62+00:39:21.92Detail
14. Gavlasová LucieNošovice#3#01:28:42.89+00:39:53.19Detail
15. Dopitová LenkaÚsov#131#01:29:13.79+00:40:24.09Detail
16. Koudelková LucieÚsov#132#01:29:13.48+00:40:23.78Detail
20. Šonová VikotrieLitovel#135#01:30:45.69+00:41:55.99Detail
17. Němečková MartinaUnčovice#48#01:31:18.76+00:42:29.06Detail
18. Gronych AndreaOlomouc#106#01:31:32.34+00:42:42.64Detail
19. Zdařilová ŠárkaOlomouc#50#01:32:08.19+00:43:18.49Detail
20. Šanková SilvaDržovice#147#01:34:09.42+00:45:19.72Detail
21. Snášelová LucieKonice#110#01:37:20.62+00:48:30.92Detail
22. Šterclová MichaelaŠternberk#22#01:37:23.56+00:48:33.86Detail
23. Kalmanová MichaelaKonice#111#01:39:48.69+00:50:58.99Detail
24. Unková LucieOlomouc#102#01:40:22.46+00:51:32.76Detail
25. Skaličková NaďaOlomouc#35#01:42:11.57+00:53:21.87Detail
26. Zifčáková KláraMoravský Beroun#116#01:51:59.00+01:03:09.30Detail
27. Zifčáková LenkaMoravský Beroun#115#01:51:59.47+01:03:09.77Detail
28. Kohútová IvaVelká nad Veličkou#140#01:59:04.01+01:10:14.31Detail
29. Palavičová LucieLitovel#47#01:59:18.33+01:10:28.63Detail
22. Šmídova NikolMohelnice#88#02:00:32.85+01:11:43.15Detail
30. Šmídová JaromíraMohelnice#86#02:00:33.37+01:11:43.67Detail
31. Cendelínová MonikaKroměříž#94#02:04:37.95+01:15:48.25Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz