Oficiální Výsledková listina Běh Mrázovkou
4. 11. 2017

přípravka 700 m Kategorie Přípravka dívky ml.


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Duchoňová Alice#63#00:02:53Detail
2. Svobodová Monika#93#00:03:04+00:00:11Detail
3. Roučková EllaSK ROVER PRAHA#70#00:03:07+00:00:14Detail
4. Ozgová VeronikaAtletika Chuchle#85#00:03:15+00:00:22Detail
5. Štěpánová StellaTj Sokol Smichov#105#00:03:36+00:00:43Detail
6. Čapková ElaSokol Smíchov#61#00:03:36+00:00:43Detail
7. Kinnunen Poppy AnnaPraha 5#91#00:03:40+00:00:47Detail
8. Čihařová Magdalena#24#00:03:40+00:00:47Detail
9. Tomšů KristýnaTJ Smíchov#87#00:04:35+00:01:42Detail
10. Tučková EliškaTJ Sokol I. Smíchov#81#00:05:12+00:02:19Detail
11. Studentová Viktorie#89#00:07:50+00:04:57Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz