Oficiální Výsledková listina Běh Mrázovkou
4. 11. 2017

Muži hlavní 1500 m Kategorie Muži do 69 let


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Bufka ZdeněkAC Česká Lípa#159#00:06:22Detail
2. Minšev IvanJust#136#00:06:30+00:00:08Detail
3. Doležal JaromírSABZO Praha#172#00:06:50+00:00:28Detail
4. Novák PavelLiga 100 Praha#169#00:07:00+00:00:38Detail
5. Sehnal AdrienDukla Praha#189#00:07:02+00:00:40Detail
6. Čížek JanHumanita#148#00:09:03+00:02:41Detail
7. Chlumský LubošPraha Vokovice#175#00:09:10+00:02:48Detail
8. Vořechovský ZdeněkSokol Smíchov#157#00:11:48+00:05:26Detail
9. Novák OttoTJSIS#111#00:22:27+00:16:05Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz