Oficiální Výsledková listina Běh Mrázovkou
4. 11. 2017

Ženy hlavní 1500 m Kategorie Ženy do 49


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Šebrlová EvaDukla Praha#144#00:06:42Detail
2. Koňaříková Zdeňka#9#00:06:47+00:00:05Detail
3. Jandečková VěraS.O. Pišišvorové#20#00:07:45+00:01:03Detail
4. Drbohlavová IvetaSokol Smíchov#26#00:08:10+00:01:28Detail
5. Helebrantová Věra#94#00:08:33+00:01:51Detail
6. Studentová LenkaPraha 5#188#00:08:38+00:01:56Detail
7. Dostálová JanaMalvazinky#145#00:09:06+00:02:24Detail
8. Režná PetraSokol Smíchov#118#00:09:08+00:02:26Detail
9. Šimonková JanaPraha 5#108#00:10:22+00:03:40Detail
10. Komersová Simona#3#00:14:10+00:07:28Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz