Oficiální Výsledková listina Zimní běh Litní a zámeckým parkem
16. 1. 2016

hlavní Kategorie M50-59

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12345
1. Cihlář ZdislavLoko Beroun#182#00:26:0200:05:13.1400:05:16.3600:05:15.2600:05:18.0100:04:58.95Detail
2. Fencl RadekSK Vlaška#195#00:28:49+00:02:4700:05:40.7600:05:50.2500:05:54.9400:05:45.6200:05:37.38Detail
3. Vitásek JosefBuková#205#00:29:38+00:03:36Detail
4. Redlich RomanSan Piego#181#00:30:57+00:04:5500:05:51.8700:06:11.6500:06:20.9300:06:25.4500:06:06.78Detail
5. Schovánek MilanKrčský les B#224#00:33:15+00:07:13Detail
6. Uxa TomášTriatlon beroun#191#00:33:26+00:07:2400:06:23.5600:06:39.6500:06:42.4200:06:52.1700:06:47.64Detail
7. Tuháček MilanSK Prdlavky#206#00:34:41+00:08:39Detail
8. Petrilák MiroslavPříbram#167#00:39:43+00:13:4100:07:30.1300:07:46.8300:08:00.1400:08:14.3700:08:11.09Detail
9. Miřejovský TomášSabzo Praha#223#00:43:02+00:17:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz