Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
3. 9. 2017

hlavní 9 km Kategorie M18-39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Hochmut MilanSpartak Rožmitál#173#00:30:54Detail
2. Vokrouhlík Michal#83#00:32:12+00:01:18.80Detail
3. Mach TomášDHL ITS#175#00:33:05+00:02:11.80Detail
4. Dražan JaroslavTriatlon Team Příbram#14#00:33:49+00:02:55.80Detail
5. Franěk JanTri klub Příbram#17#00:35:17+00:04:23.80Detail
6. Kovalovský MichalBěchovičtí běžci#38#00:35:24+00:04:30.80Detail
7. Vosmek LukášVyběhej se, Halex#84#00:36:18+00:05:24.80Detail
8. Širanec PeterKoněprusy#20#00:37:08+00:06:14.80Detail
9. Franěk OndřejPraha 6#155#00:37:18+00:06:24.8000:37:13.28Detail
10. Sedláček MiroslavHořovice#60#00:37:32+00:06:38.80Detail
11. Eyberger MilanPraha 7#152#00:40:06+00:09:12.8000:40:00.51Detail
12. Bukovini EduardKraluv Dvur#10#00:40:14+00:09:20.8000:40:10.23Detail
13. Flachs MichalZličín#16#00:40:16+00:09:22.8000:40:12.64Detail
14. Beránek LukášLoko Beroun#6#00:40:24+00:09:30.8000:40:21.64Detail
15. Lisner JakubRozběháme Rokycany#179#00:40:43+00:09:49.8000:40:41.93Detail
16. Ryvola VojtěchKarlštejn#57#00:41:42+00:10:48.8000:41:39.86Detail
17. Dohnal FrantisekLovosice#12#00:41:43+00:10:49.8000:41:36.04Detail
18. Aron MichalPraha#2#00:42:42+00:11:48.80Detail
19. Pondělíček MichalHořovice#178#00:43:06+00:12:12.8000:43:03.58Detail
20. Hrubý RichardFbC Spartak Žebrák#28#00:44:02+00:13:08.8000:43:52.98Detail
21. Kolařík LukášKarlštejn#35#00:44:32+00:13:38.8000:44:28.90Detail
22. Othman MohamadActum Flayers#49#00:45:06+00:14:12.8000:44:58.34Detail
23. Šanda LadislavChlumec nad Cidlinou#72#00:45:09+00:14:15.8000:45:04.69Detail
24. Matějka DušanSparta Podluhy#158#00:45:22+00:14:28.8000:45:17.82Detail
25. Plavec HynekD. Dušníky#181#00:45:25+00:14:31.8000:45:20.18Detail
26. Zoulek Aleš#172#00:45:29+00:14:35.8000:45:21.22Detail
27. Korytář MilanTchičína-Run#48#00:46:36+00:15:42.8000:46:30.26Detail
28. Sitta TomášATOM TEAM#63#00:47:48+00:16:54.8000:47:44.64Detail
29. Shhade ModarPraha#164#00:47:51+00:16:57.8000:47:42.97Detail
30. Šilhánek MartinJince#167#00:49:16+00:18:22.8000:49:13.81Detail
31. Borovskoy AlexanderHostivice#8#00:49:23+00:18:29.8000:49:17.42Detail
32. Žihla PetrSokol Karlštejn#159#00:50:20+00:19:26.8000:50:18.44Detail
33. Vávra PavelVorvani#79#00:51:15+00:20:21.8000:51:05.19Detail
34. Korytář JiříValachiarun.cz#36#00:52:23+00:21:29.8000:52:17.76Detail
35. Vávra PetrVorvani#81#00:53:08+00:22:14.8000:52:59.62Detail
36. Staněk Valdemarpraha#68#00:53:46+00:22:52.8000:53:39.20Detail
37. Tyl JanPraha 5#147#00:55:49+00:24:55.8000:55:40.47Detail
DNS Strnad JaredPraha#165#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz