Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
3. 9. 2017

hlavní 9 km Kategorie M40-49

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Rosol Jiřílokomotiva beroun#56#00:34:05Detail
2. Havelka PetrEleven Run Team#22#00:36:07+00:02:02Detail
3. Sladecek Jakubsenesnice#66#00:36:17+00:02:1200:36:15.45Detail
4. Votava MartinKrálův Dvůr#86#00:36:50+00:02:45Detail
5. Ludrovský MartinKoh-I-Noor Machinery#45#00:37:18+00:03:13Detail
6. Rataj PavelRokycany#55#00:38:08+00:04:03Detail
7. Pejša Jansmí být prázdné#51#00:39:01+00:04:56Detail
8. Mejzr DušanVeverky#46#00:39:43+00:05:3800:39:39.27Detail
9. Korytář RadimVSK-Vsetín#37#00:40:05+00:06:0000:39:59.28Detail
10. Holeček MichalKarlštejn#25#00:40:28+00:06:23Detail
11. Skalička JiříPříbram#64#00:41:08+00:07:03Detail
12. Mitterwald MartinLety#149#00:41:52+00:07:4700:41:47.29Detail
13. Halounek JanDobřichovice#154#00:42:14+00:08:0900:42:08.77Detail
14. Hřídel RadekPříbram#169#00:42:47+00:08:4200:42:41.73Detail
15. Kroc MiloslavBrandýsek#151#00:42:59+00:08:5400:42:54.30Detail
16. Vávra PavelVorvani#80#00:44:37+00:10:3200:44:27.93Detail
17. Jelinek JaromirBeroun#32#00:44:58+00:10:5300:44:53.50Detail
18. Nesvačil TomášPříbram#148#00:46:09+00:12:0400:46:04.43Detail
19. Krátký MartinNelahozeves#39#00:46:22+00:12:1700:46:16.64Detail
20. Bauer MartinChlustina#166#00:46:59+00:12:5400:46:57.14Detail
21. Dítě MartinŠtěchovice#180#00:51:44+00:17:3900:51:33.16Detail
22. Pavlišen AlexandrAtletics Club Bezděkov#170#00:51:49+00:17:4400:51:41.27Detail
23. Bares MichalLety#157#00:53:08+00:19:0300:53:02.35Detail
24. Wozniak Petr#174#00:54:42+00:20:3700:54:33.99Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo