Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
3. 9. 2017

hlavní 9 km Kategorie M50-59

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Raboch IvanStřela Žebrák#168#00:35:54Detail
2. Turek JiříChaloupky#78#00:40:46+00:04:52.12Detail
3. Smělý JaroslavBeroun#67#00:42:52+00:06:58.1200:42:45.65Detail
4. Velehradský PetrNučice#161#00:44:39+00:08:45.1200:44:31.45Detail
5. Svátek LubomírPraha#171#00:46:22+00:10:28.1200:46:15.82Detail
6. Tuháček MilanSK Prdlavky#76#00:49:21+00:13:27.1200:49:18.85Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz