Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
3. 9. 2017

hlavní 9 km Kategorie M60-69

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Minchev IvanJUST, Praha#47#00:38:30Detail
2. Sehnal AdrienDukla praha#61#00:41:25+00:02:55.52Detail
3. Lípa VáclavDobřichovice#43#00:42:28+00:03:58.52Detail
4. Havlín AntonínAC Obora Hvězda Praha#23#00:46:04+00:07:34.5200:46:00.48Detail
5. Cikán JaroslavPříbram#11#00:47:07+00:08:37.52Detail
6. Průša JosefSlavoj Obecnice#54#00:56:32+00:18:02.5200:56:23.79Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz