Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
3. 9. 2017

hlavní 9 km Kategorie Z35-44

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Šolcová VeronikaŠolc Team#74#00:40:5900:40:57.72Detail
2. Fílová LenkaMníšek pod Brdy#15#00:45:07+00:04:08.3600:45:03.07Detail
3. Vernerova RadkaPilulka.cz#160#00:45:42+00:04:43.3600:45:39.69Detail
4. Bejčková ZlatušeSK Bejkovo Příbram#5#00:46:29+00:05:30.3600:46:26.10Detail
5. Weissová Kateřina#87#00:46:35+00:05:36.3600:46:27.46Detail
6. Štěpánová HanaZadní Třebaň#75#00:49:03+00:08:04.36Detail
7. Skaličková VladimíraPříbram#65#00:49:38+00:08:39.3600:49:36.18Detail
8. Achberger KateŕinaHorymír Neumětely#1#00:50:38+00:09:39.3600:50:30.87Detail
9. Kubešová RadanaNo Asphalt!#41#00:51:07+00:10:08.3600:51:01.26Detail
10. Malleková DanaBeroun#176#00:54:37+00:13:38.3600:54:31.40Detail
11. Vostrá Mošovská LucieBáječné ženy v běhu#85#00:54:40+00:13:41.3600:54:17.68Detail
12. Prokopová PetraŠneci v běhu#52#00:54:41+00:13:42.3600:54:30.47Detail
13. Jámborová DašaDukla Praha#29#00:56:33+00:15:34.3600:56:29.33Detail
14. Dohnalová Milada#13#01:00:15+00:19:16.3601:00:10.00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz