Oficiální Výsledková listina Karlštejnská 9
3. 9. 2017

hlavní 9 km Kategorie Z55plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Mališová KarlaUSK Praha#163#00:43:5700:43:54.31Detail
2. Hořejšová HanaPříbram#26#00:54:32+00:10:35.8900:54:29.05Detail
3. Svobodová DanaPříbram#70#00:56:33+00:12:36.8900:56:29.53Detail
4. Beránková JaroslavaŽebrák#7#01:01:27+00:17:30.8901:01:17.62Detail
5. Bartošová MiladaPříbram#4#01:06:05+00:22:08.8901:06:01.33Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz