Oficiální Výsledková listina Hostěnický triatlon
25. 7. 2015

jednotlivci Kategorie M40-49

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Cogan RudolfBrozany#1#CZE01:07:07.59Detail
2. Prokeš DušanTJ Cykloteam Chomutov#31#CZE01:15:56.97+00:08:49.37Detail
3. Valtr VladimírRoudnice n/L#46#CZE01:17:42.81+00:10:35.21Detail
4. Šnaidauf RomanVelemín#41#CZE01:19:26.37+00:12:18.77Detail
5. Rous PřemyslKRK Litoměřice#33#CZE01:20:22.08+00:13:14.48Detail
6. Seidl RobertSLČR#35#CZE01:21:10.62+00:14:03.02Detail
7. Dvořák PetrSas Litoměřice#62#CZE01:25:45.47+00:18:37.87Detail
8. Holý MilošLitoměřice#12#CZE01:28:09.81+00:21:02.21Detail
9. Švejda MartinVchynice#42#CZE01:34:03.31+00:26:55.71Detail
10. Klug PavelChotěšov#18#CZE01:35:18.42+00:28:10.82Detail
11. Hudek Milanindividualní#13#CZE01:40:18.68+00:33:11.08Detail
DNS Černohorský VladimírGaySport.cz#9#CZEDetail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz