Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
30. 8. 2015

muži Kategorie M49

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas12
1. UHLÍK VáclavCheb#5#00:41:21Detail
2. MATOUŠEK PetrCheb#138#00:42:14+00:00:53Detail
3. TRÁVNÍČEK JiříStříbro#91#00:43:13+00:01:52Detail
4. SANVENERO DavidCheb#55#00:43:47+00:02:26Detail
5. MOULIS MartinPraha#32#00:44:53+00:03:32Detail
6. CHLAPEC LadislavKLIMENTOV#150#00:47:22+00:06:01Detail
7. KOLÁŘ KarelCitice#48#00:48:14+00:06:53Detail
8. DANČO ZdeněkBŠMŠ FRANTIŠKOVY LÁZNĚ#131#00:51:17+00:09:56Detail
9. PODRACKÝ VladislavKynšperk na Ohří#90#00:51:51+00:10:30Detail
10. PIZINGER PatrikChodov#34#00:52:35+00:11:14Detail
11. FALTUS DanielCheb#62#00:53:22+00:12:01Detail
12. HŮRKA JiříULTRASPORT SOKOLOV#147#00:53:53+00:12:32Detail
13. MAG LadislavCheb#118#00:55:21+00:14:00Detail
14. LANG TomášKarlovy Vary/Báječné ženy v běhu#11#00:55:38+00:14:17Detail
15. JELÍNEK JiříCIDER REPUBLIC PRAG#145#00:55:40+00:14:19Detail
16. ČADEK FrantišekCheb#69#00:56:27+00:15:06Detail
17. SINKULE VáclavUSK Akademik Cheb#76#01:00:40+00:19:19Detail
DNF HANYKÝŘ AlešCheb#100#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz