Oficiální Výsledková listina Triatlon Plzeň
3. 6. 2017

Benjamínci dívky 9


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12345
1. Jungmannové KateřinaTJ Slavia Karlovy Vary#310#00:16:17.8100:04:16.7900:00:40.7400:08:07.9100:00:19.8100:02:52.55Detail
2. Blanková Sally2V BIKERS Blovice#307#00:18:54.66+00:02:36.8500:04:15.8000:00:52.0700:10:11.8100:00:23.7700:03:11.19Detail
3. Bezděková Nicol#314#00:19:23.28+00:03:05.4700:04:42.6600:01:30.3500:09:41.3400:00:31.6400:02:57.29Detail
4. Švarcová Adéla#305#00:19:28.38+00:03:10.5700:04:53.4000:01:10.3200:09:52.7300:00:27.7700:03:04.14Detail
5. Hajšmanová Michaela#313#00:24:25.49+00:08:07.6800:08:46.9200:01:40.5200:09:39.0000:00:41.6800:03:37.35Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz