Oficiální Výsledková listina Triatlon Plzeň
3. 6. 2017

žáci mladší


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12345
1. Weber AdamTAP Plzeň#198#00:25:21.3700:05:41.1600:00:48.8700:10:33.9200:00:29.4000:07:48.00Detail
2. Voller Ondřej#240#00:26:57.33+00:01:35.9600:05:55.7400:01:43.7700:10:53.1600:00:49.7500:07:34.88Detail
3. Lukeš AdamTJ Sokol Senohraby#244#00:27:09.03+00:01:47.6600:06:15.7800:00:51.3300:10:24.8200:00:52.4900:08:44.58Detail
4. Nosek Martin#249#00:30:35.90+00:05:14.5300:07:55.2000:01:27.9100:12:37.6000:00:23.0400:08:12.14Detail
5. Utišil Matěj#239#00:34:51.38+00:09:30.0100:10:39.8300:01:41.4600:12:24.4100:00:19.4600:09:46.21Detail
6. Matas David#233#00:35:09.87+00:09:48.5000:10:19.3100:01:46.9100:12:41.8800:00:16.0500:10:05.71Detail
7. Křižanovský Michal#234#00:36:13.89+00:10:52.5200:10:57.1600:00:59.2900:12:40.4300:00:34.1900:11:02.80Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz