Oficiální Výsledková listina Triatlon Plzeň
3. 6. 2017

hlavní závod muži Kategorie Junioři


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Vosejpka JanE.ON Triathlon Team#27#01:16:07.3300:06:56.7800:00:55.5500:50:32.8400:00:40.1100:17:02.04Detail
2. Novák FrantišekTRI SKI Horní Počernice#56#01:17:58.99+00:01:51.6600:07:42.5500:00:30.2100:49:20.6000:00:39.5700:19:46.04Detail
3. Koudelka DavidSK Slavia Praha#33#01:31:37.36+00:15:30.0300:09:35.1200:01:20.6600:55:54.2200:01:03.2600:23:44.08Detail
4. Gross Pavel#61#01:35:09.94+00:19:02.6100:09:57.9500:01:28.4101:00:17.3300:00:16.6400:23:09.59Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz