Oficiální Výsledková listina Triatlon Plzeň
3. 6. 2017

hlavní závod muži Kategorie M50-59

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Bulava FrantišekTT LOKO Beroun#53#01:15:10.3100:08:47.7900:00:30.3500:46:37.5400:00:30.0000:18:44.61Detail
2. Fiala AlešSK Slavia Praha#45#01:19:57.54+00:04:47.2300:08:50.7800:00:39.8400:49:48.3700:00:36.8700:20:01.66Detail
3. Procházka JiříTTK Slavia VŠ Plzeň#51#01:22:21.95+00:07:11.6400:09:14.3800:00:41.5200:51:29.5400:00:41.5600:20:14.93Detail
4. Jungmann PetrTJ Slavia Karlovy Vary#9#01:25:56.44+00:10:46.1300:09:57.4500:00:46.0200:52:31.9000:00:38.5000:22:02.54Detail
5. Pilny Miroslavthun#36#01:26:39.13+00:11:28.8200:09:54.7400:00:51.6600:53:07.5700:00:38.7500:22:06.40Detail
6. Dušek JiříSki a Bike Club Radotín#58#01:28:03.56+00:12:53.2500:10:18.4300:01:43.3400:52:27.6400:01:13.9100:22:20.21Detail
7. Pejchar Ladislav#12#01:29:41.33+00:14:31.0200:10:59.2500:00:45.1100:56:23.4600:00:46.6400:20:46.84Detail
8. Zeman JaroslavTriatlon Plzeň#60#01:30:54.72+00:15:44.4100:10:02.5400:00:54.2000:55:39.7000:00:43.0600:23:35.20Detail
9. Vohradský KarelPlzeňský Šlapky#15#01:38:32.82+00:23:22.5100:11:43.2100:01:43.9200:56:23.1000:01:37.6000:27:04.96Detail
10. Král PetrTJ ZRUČ#50#01:45:19.07+00:30:08.7600:12:51.1300:01:56.9700:59:35.0000:01:56.3900:28:59.56Detail
11. Urbánek PetrKulíšek team#21#01:49:47.04+00:34:36.7300:10:38.9000:02:05.4501:03:23.0500:02:22.0700:31:17.55Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz