Oficiální Výsledková listina Pocta Pacovské vrchovině
11. 6. 2017

muži Kategorie E

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. BENHÁK LadislavCyklo Kohout#605#01:51:13.47Detail
2. KREJČÍ VáclavCyklo Kohout#610#02:02:36.90+00:11:23.43Detail
3. VOPAT JanDiablo sport Český Krumlov#600#02:09:18.36+00:18:04.89Detail
4. ZLÁMALÍK JaromírCyklo Jiřička#608#02:14:18.09+00:23:04.62Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz