Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2017
12. 8. 2017

A Dlouhá 43 km Kategorie AMJ

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Marek JanEUROFOAM SPORT TEAM#31#01:45:38.49Detail
2. Tancer Daniel#36#01:55:32.24+00:09:53.75Detail
3. Konhefr MatějPolíkno#8#02:08:24.48+00:22:45.99Detail
4. Marek Jan#17#02:28:27.95+00:42:49.46Detail
Přibil Pavel#35#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz