Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2017
12. 8. 2017

B Krátká 25 km Kategorie BZJ

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kotrbova Lenka#28#01:03:53.68Detail
2. Šaškova Silvie#78#01:15:43.93+00:11:50.25Detail
3. Dvořáková Eliška#7#01:21:22.22+00:17:28.54Detail
4. Hladovcová Anna#72#01:27:05.38+00:23:11.70Detail
5. Novakova Rozarie#30#01:33:00.83+00:29:07.15Detail
6. Voráčková Simona Ždár#59#01:38:24.23+00:34:30.55Detail
7. Hladovcová Iva#73#01:38:52.14+00:34:58.46Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz