Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2017
12. 8. 2017

D Dětská 15 km Kategorie DK2

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Trkola Lukaš#15#00:34:09.60Detail
2. Šimaček David#17#00:35:36.71+00:01:27.11Detail
3. Groschl Vojtěch#23#00:37:10.34+00:03:00.74Detail
4. Šašek Martin#33#00:41:02.04+00:06:52.44Detail
5. Adam Petr#25#00:41:45.90+00:07:36.30Detail
6. Groschl Václav#22#00:42:37.61+00:08:28.01Detail
7. Kabriel Antonín#20#00:47:28.60+00:13:19.00Detail
8. Kalvaj Matiáš#30#00:58:40.96+00:24:31.36Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz