Oficiální Výsledková listina Malíkov open 2017
12. 8. 2017

D Dětská 15 km Kategorie DH1

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Tomaschková Adela#16#00:53:02.62Detail
2. Tischerová Linda#4#00:58:16.55+00:05:13.93Detail
3. Dvořáková Andrea#13#00:58:56.90+00:05:54.28Detail
4. Dvorská Andrea#2#00:59:37.23+00:06:34.61Detail
5. Šašková Daniela#34#01:00:46.34+00:07:43.72Detail
6. Kovářová Simona#5#01:01:04.68+00:08:02.06Detail
7. Kvasničková Anna#9#01:02:03.98+00:09:01.36Detail
8. Kabrielová Hana#19#01:03:10.71+00:10:08.09Detail
9. Vičarková Hana#38#01:07:10.37+00:14:07.75Detail
10. Houdková Barbora#12#01:13:14.63+00:20:12.01Detail
11. Kalašová Tereza#36#01:41:46.70+00:48:44.08Detail
12. Kalašová Linda#35#01:41:47.87+00:48:45.25Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz