Oficiální Výsledková listina Běh Cvikovem
10. 9. 2017

Vedlejší závod 7,5 km (1 okruh) Kategorie Z35plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Loubková KateřinaTT cyklorenova Cvikov#276#00:34:45Detail
2. Václavíková HanaKV Klíč#280#00:35:27+00:00:42.34Detail
3. Šťástková StanislavaPotkol Nový Bor#194#00:35:35+00:00:50.34Detail
4. Podlipná VeronikaDoksy#118#00:36:20+00:01:35.34Detail
5. Pröllerová PetraČeská Lípa#195#00:41:41+00:06:56.34Detail
6. Engelhartová MichaelaNový Bor#190#00:44:49+00:10:04.34Detail
7. Stránská PetraCvikov#105#00:45:14+00:10:29.34Detail
8. Hauserová JitkaMimoň#114#00:47:13+00:12:28.34Detail
9. Cmuntová ZdeňkaCyklorenova Cvikov#198#00:50:20+00:15:35.34Detail
10. Karafiátová LucieNový Bor#120#00:51:16+00:16:31.34Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz