Oficiální Výsledková listina Běh Cvikovem
10. 9. 2017

Mílaři (4300 m) Kategorie ženy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Krafková ItaTT cyklorenova Cvikov#184#00:18:11Detail
2. Nováková JanaAjeto Lindava#103#00:19:45+00:01:34.12Detail
3. Minářová LenkaKB Kamenický Šenov#267#00:20:57+00:02:46.12Detail
4. Jandová ŠárkaCvikov Semafor#189#00:21:18+00:03:07.12Detail
5. Vodenková TerezaCvikov#119#00:21:26+00:03:15.12Detail
6. Plíhalová MarcelaCvikov#125#00:23:52+00:05:41.12Detail
7. Svobodová ŠárkaCvikov#313#00:24:10+00:05:59.12Detail
8. Křížová KamilaČeská Lípa#116#00:25:39+00:07:28.12Detail
9. Pěničková HanaLadeo Srní#278#00:25:39+00:07:28.12Detail
10. Farkašová DitaČeská Kamenice#182#00:29:50+00:11:39.12Detail
11. Beránková DanielaCvikov#236#00:30:28+00:12:17.12Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz