Oficiální Výsledková listina Hornettlon
16. 6. 2018

Triatlon ELITE Kategorie E muži

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12345
1. Olšar OndřejKerberos#8#01:00:57.5200:05:02.6900:00:31.9600:37:33.5800:00:30.0000:17:19.28Detail
2. Francke Jan VencaHaven team#14#01:04:24.38+00:03:26.8600:05:44.1100:00:30.0000:38:40.7100:00:21.8500:19:07.69Detail
3. Francke MichalŽižkovský tygři#5#01:05:40.72+00:04:43.2000:05:59.9500:00:20.0000:40:12.7200:00:26.4300:18:41.60Detail
4. Kolařík TomasCyklorenova Cvikov#11#01:05:49.19+00:04:51.6700:07:30.8700:00:20.0000:38:53.2400:00:17.2400:18:47.84Detail
5. Strnad TomášMultisport Team#2#01:07:11.83+00:06:14.3100:06:08.1500:00:30.0000:40:51.7200:00:15.6600:19:26.28Detail
6. Jordán DanielUranové doly Hamr 1972#6#01:09:32.14+00:08:34.6200:06:43.1700:00:30.0000:41:59.6700:00:31.1000:19:48.18Detail
7. Petiška OndřejSK RN Hradec Králové#16#01:10:33.00+00:09:35.4800:06:12.0500:00:30.0000:41:20.9000:00:19.1000:22:10.95Detail
8. Šrámek Martin#264#01:10:57.07+00:09:59.5500:06:32.3400:00:30.0000:42:13.3300:00:34.6000:21:06.78Detail
9. Obr TomášBody ID#13#01:11:32.38+00:10:34.8600:06:01.5100:00:30.0000:42:46.2700:00:30.0000:21:44.59Detail
10. Škoda MilanTJ Háje#7#01:13:55.67+00:12:58.1500:06:03.8100:00:30.0000:44:56.3700:00:41.7500:21:43.73Detail
11. Vlček MatějTT-Cyklorenova Cvikov#9#01:14:50.31+00:13:52.7900:06:42.5300:01:32.2900:43:16.2500:00:35.1900:22:44.02Detail
12. Hendrych JaroslavCyklosport M#4#01:15:23.21+00:14:25.6900:08:17.0500:00:30.0000:43:38.8300:00:48.9600:22:08.35Detail
13. Zušťák VladislavTriatlon Praha Háje#3#01:25:55.23+00:24:57.7100:06:09.0600:00:30.0000:55:44.8400:00:33.7000:22:57.61Detail
14. Škába PavelTK Novis Praha#10#01:28:05.13+00:27:07.6100:07:01.1000:00:30.0000:57:14.3700:00:59.8300:22:19.82Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz