Oficiální Výsledková listina Běh Cvikovem
9. 9. 2018

Hlavní závod 15 km (2 okruhy) Kategorie Z35plus

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Šlechtová MartinaLiberec#13#01:18:0500:37:44.1600:40:20.39Detail
2. Diartova IvanaČeská Lípa#273#01:24:46+00:06:41.4400:42:02.7200:42:42.76Detail
3. Faltová JiřinaČeská Lípa#3#01:25:58+00:07:53.4400:42:30.9300:43:26.28Detail
4. Bitmanová YwonaCvikov#15#01:50:21+00:32:16.4400:53:18.3900:57:02.01Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz