Oficiální Výsledková listina Děčín Run Fest
21. 4. 2018

Půlmaraton Kategorie Z3

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Bodnarová IvetaMaratón klub Kladno#139#01:44:10Detail
2. Bláhová VlaďkaMikulášovice#177#01:56:08+00:11:58Detail
3. Ďásková MartinaMyrnyx Tyrnyx#121#01:59:17+00:15:07Detail
4. Trojanová PavlínaMikulašovické Nutrie#108#02:03:48+00:19:38Detail
5. Sasková DagmarSCDC#123#02:06:33+00:22:23Detail
6. Souchová HelenaSPONA Teplice#131#02:07:50+00:23:40Detail
7. Šestořádová MartinaHromová parta#63#02:09:31+00:25:21Detail
8. Frostová Marie#152#02:24:02+00:39:52Detail
9. Sedláčková EvaDěčín#149#02:27:20+00:43:10Detail
10. Peterková YvetaHromová parta#62#02:50:30+01:06:20Detail
11. Vlasáková LucieDRMONOK#103#02:55:29+01:11:19Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz