Oficiální Výsledková listina Děčín Run Fest
21. 4. 2018

5 km Kategorie M3

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Liška JiříBrutalteam Děčín#42#00:20:06Detail
2. Blažek JanDD TUchlov#51#00:22:18+00:02:12Detail
3. Zelenka PetrDěčín#5#00:22:26+00:02:20Detail
4. Parlesák OtaDěčín#22#00:22:48+00:02:42Detail
5. Košík MichalTriade Děčín#3#00:22:49+00:02:43Detail
6. Pražák EvženDěčín#59#00:22:53+00:02:47Detail
7. Vobnášil StanislavSky team Dolní Žleb#54#00:24:16+00:04:10Detail
8. Vošta MartinDěčín#25#00:24:36+00:04:30Detail
9. Procházka MilanDěčín#70#00:24:42+00:04:36Detail
10. Pajer JanTerno Děčín#67#00:26:11+00:06:05Detail
11. Černohorský OttoDěčín#40#00:27:17+00:07:11Detail
12. Ullmann JiříDěčín#81#00:31:24+00:11:18Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz