Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
26. 8. 2018

10 km Kategorie M49

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas12
1. Boháček Štěpán#159#00:36:5200:18:18.3800:18:32.74Detail
2. Martinek JaroslavTrisk Olomouc#132#00:37:51+00:00:5900:37:48.8000:18:19.9400:19:30.65Detail
3. Toth VáclavKynšperk nad Ohŕí#69#00:38:23+00:01:3100:18:37.8000:19:44.71Detail
4. Kvíčala Tomáš#158#00:41:04+00:04:1200:20:17.5500:20:46.15Detail
5. Trávníček JiříSdružení vytrvalců Stříbro#84#00:41:25+00:04:3300:20:25.8500:20:58.59Detail
6. Wild WolfgangDJK Weiden#205#00:42:06+00:05:1400:20:29.4500:21:36.32Detail
7. Krycner JanRUN magazine team#11#00:43:08+00:06:1600:20:41.5700:22:25.44Detail
8. Sentelík RadekSokolov#66#00:43:17+00:06:2500:43:09.3500:21:56.4900:21:20.23Detail
9. Richter RobertBukovany#56#00:43:22+00:06:3000:43:18.3100:21:53.0100:21:28.54Detail
10. Juptner ZdenekUSK Akademik#147#00:43:36+00:06:4400:43:29.7400:22:02.0500:21:33.74Detail
11. Mitáš Petr#179#00:44:15+00:07:2300:21:35.6200:22:39.36Detail
12. Hanzal PetrCheb#122#00:44:39+00:07:4700:44:19.7700:22:21.2700:22:17.62Detail
13. Szyszkowski RafalGdańsk (POL)#22#00:44:41+00:07:4900:44:34.2100:21:51.8200:22:48.24Detail
14. Studeník Jiří#181#00:45:11+00:08:1900:22:04.6800:23:05.37Detail
15. Radič PetrDalovice#65#00:45:19+00:08:2700:45:10.3500:22:35.7700:22:42.23Detail
16. Rabada FrantišekSV Stříbro#134#00:45:42+00:08:5000:22:14.5400:23:26.99Detail
17. Vaněk PavelHazlov#78#00:45:48+00:08:5600:45:43.9400:22:10.9300:23:36.42Detail
18. Heřman RomanKoruna 1822#87#00:46:10+00:09:1800:22:19.4000:23:49.76Detail
19. Hrabec MichalRunning2.cz#108#00:46:23+00:09:3100:23:00.1900:23:22.47Detail
20. Jirák Stanislav#165#00:46:27+00:09:3500:46:23.3000:23:07.3900:23:18.67Detail
21. Rovenský Jan#182#00:46:31+00:09:3900:22:38.1100:23:52.76Detail
22. Novotný LubomírUSK Akademik#150#00:46:39+00:09:4700:23:14.7700:23:23.39Detail
23. Koštál DavidVelká Hledsebe#129#00:47:14+00:10:2200:47:07.3000:23:20.1100:23:53.36Detail
24. Pavlinskij VladimírOstrov#152#00:49:05+00:12:1300:24:34.3200:24:29.85Detail
25. Hrabák Miroslav#183#00:49:10+00:12:1800:49:00.6400:24:50.0900:24:19.09Detail
26. Strnad DavidTři Sekery#137#00:49:16+00:12:2400:24:19.3700:24:56.33Detail
27. Chovnyecz ZoltánCopystation Sokolov#199#00:49:21+00:12:2900:23:45.3500:25:34.75Detail
28. Kunc MiroslavŠtěstí a Radost Nejdek#12#00:50:46+00:13:5400:24:57.3000:25:47.99Detail
29. Vondráček MartinCheb#142#00:51:35+00:14:4300:51:13.7900:26:33.0300:25:01.07Detail
30. Dančo Zdeněk#156#00:51:45+00:14:5300:25:09.3900:26:35.14Detail
31. Hölzl Thomas#188#00:51:49+00:14:5700:51:41.7200:25:38.9700:26:09.20Detail
32. Bobák JosefNový Bor#59#00:52:01+00:15:0900:51:53.5800:25:23.6900:26:36.94Detail
33. Chlad MiroslavRozběhnito.cz - Cheb#124#00:52:02+00:15:1000:25:28.8900:26:32.56Detail
34. Werner PetrLuby#102#00:52:30+00:15:3800:25:02.3300:27:27.11Detail
35. Bártl Tomáš#177#00:55:12+00:18:2000:25:08.7300:30:02.61Detail
36. Schaub AndreasFitness Oasse Ohrdruf#196#00:57:48+00:20:5600:57:38.8200:28:53.2800:28:53.95Detail
37. Paul KarelMost#46#00:59:56+00:23:0400:59:46.7400:29:40.6800:30:14.88Detail
38. Fejfar AlešTJ Spartak Vrchlabí#121#01:00:04+00:23:1200:59:56.8100:29:36.5300:30:27.28Detail
39. Šácha ZbyněkTravel Free s.r.o.#21#01:00:13+00:23:2100:59:53.6000:27:55.1400:32:16.86Detail
40. Jurečka RenéHabartov#89#01:00:45+00:23:5301:00:34.8800:29:14.6700:31:29.65Detail
41. Benkár ZbyněkCheb#7#01:03:43+00:26:5100:29:46.3400:33:55.99Detail
42. Šístek DanielCheb#202#01:03:45+00:26:5301:03:31.1600:31:11.1100:32:33.59Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz