Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
26. 8. 2018

10 km Kategorie M60plus


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas12
1. Masopust IvanUSK Akademik#149#00:48:5000:48:34.4500:24:11.6300:24:38.12Detail
2. Vlasák JaroslavAVL Stříbro#140#00:50:41+00:01:5100:50:33.3200:25:05.9300:25:34.54Detail
3. Hýsek RomanHasiči K.Vary#72#00:52:38+00:03:4800:52:30.5400:26:39.3900:25:58.25Detail
4. Čekan MiroslavOstrov#120#00:53:57+00:05:0700:26:32.9300:27:23.64Detail
5. Mika EmilKolová#44#00:59:55+00:11:0500:29:41.5900:30:12.96Detail
6. Válek PavelCheb#76#01:00:14+00:11:2400:59:52.2000:28:46.6900:31:26.66Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz