Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
26. 8. 2018

10 km Kategorie Z59

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas12
1. Vítková ZuzanaRozběháme Most#18#00:44:5500:21:58.3100:22:55.79Detail
2. Sollfrank Sabine#189#00:51:48+00:06:5300:51:40.3200:25:40.7400:26:06.79Detail
3. Pöplová RomanaChranišov#99#00:54:26+00:09:3100:54:10.3200:26:39.4100:27:46.50Detail
4. Kamarytová MartinaNejdek#80#00:56:27+00:11:3200:56:20.1100:27:23.3600:29:03.14Detail
5. Suchá Iveta#68#00:59:37+00:14:4200:29:17.7100:30:18.75Detail
6. Urbanová JaroslavaMost#20#01:00:03+00:15:0800:29:41.2100:30:20.96Detail
7. Pojikarová Iveta#25#01:11:57+00:27:0200:33:44.6600:38:12.29Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz