Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
26. 8. 2018

10 km Kategorie Z29

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas12
1. VACVALOVÁ LenkaReebok Run Crew#9#00:46:4900:23:05.1700:23:43.76Detail
2. PAVLINSKÁ JanaNew Roll Runners#151#00:48:03+00:01:1400:47:58.3600:23:34.0100:24:28.82Detail
3. KADEŘÁBKOVÁ PetraSRTG Strupčice#125#00:48:21+00:01:3200:23:45.8600:24:34.63Detail
4. VÍTKOVÁ MarkétaHranice u Aše#19#00:49:00+00:02:1100:48:55.0800:23:59.9000:24:59.78Detail
5. KOVÁČOVÁ EliškaKarlovy Vary#112#00:49:09+00:02:2000:49:03.4500:24:22.8100:24:45.90Detail
6. SLÁMOVÁ NatálieCheb#24#00:51:45+00:04:5600:24:57.2800:26:47.52Detail
7. BOROS KittiASKO Henndorf#193#00:53:02+00:06:1300:25:31.0400:27:30.62Detail
8. IVANOVÁ Markéta#39#00:54:40+00:07:5100:54:33.0600:26:30.0300:28:09.44Detail
9. DOLEJŠOVÁ Adéla#191#00:56:20+00:09:3100:56:09.9000:27:21.6100:28:57.69Detail
10. PODLENOVÁ LenkaBarchovice#55#00:57:21+00:10:3200:57:09.4800:27:43.6800:29:36.37Detail
11. MANDZÁKOVÁ StáničkaKynšperk nad Ohří#3#00:58:11+00:11:2200:57:55.4900:28:21.0000:29:49.31Detail
12. PAVELCOVÁ AndreaKarlovy Vary#90#00:59:07+00:12:1800:30:51.6700:28:14.67Detail
13. KLIMEŠOVÁ EliškaTachov#40#01:00:14+00:13:2500:59:58.9500:28:52.5800:31:21.41Detail
14. HAMPEJSOVÁ MartinaŠneci v běhu#61#01:02:41+00:15:5201:02:28.1000:30:49.1100:31:51.83Detail
15. ČTVRTEČKOVÁ TerezaKraso Sokolov#71#01:03:52+00:17:0300:30:51.1800:33:00.45Detail
16. BÁRTOVÁ MarkétaCheb#144#01:05:36+00:18:4701:05:12.7300:32:44.3700:32:50.83Detail
17. LEDECKÁ VeronikaNemešany (SVK)#53#01:10:32+00:23:4301:10:14.3700:34:12.5200:36:19.42Detail
18. BUTAKI KateřinaPraha#157#01:16:56+00:30:0701:16:41.0800:36:27.5800:40:28.09Detail
DNS MACIULAITYTE MildaPrague#63#DNS Detail
DNS MATUŠČÍNOVÁ BarboraMost#104#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz