Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
26. 8. 2018

5 km Kategorie M39


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Rodina Dobrá#480#00:20:5100:20:25.56Detail
2. Minařík JanCheb#367#00:21:05+00:02:18.2700:20:59.95Detail
3. Podskalský RudolfPlaná#438#00:24:33+00:05:46.27Detail
4. Zubaj MilanKarlovy Vary#382#00:26:00+00:07:13.2700:25:51.15Detail
5. Kolman Oldřich#492#00:27:27+00:08:40.27Detail
6. Pavlačka MilanCheb#369#00:27:28+00:08:41.27Detail
7. Káda Leoš#428#00:27:52+00:09:05.27Detail
8. Chmelař LumírVelká Hleďsebe#424#00:28:51+00:10:04.27Detail
9. Hollý MichalSokolov#423#00:29:50+00:11:03.2700:29:31.21Detail
10. Novotný Matěj#478#00:30:32+00:11:45.2700:30:23.13Detail
11. Zupko StanislavVelká Hleďsebe#448#00:31:02+00:12:15.27Detail
12. Hanzík MarekCheb#389#00:34:02+00:15:15.2700:33:42.43Detail
13. Koucký PetrChodov#431#00:34:52+00:16:05.2700:34:33.38Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz