Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
26. 8. 2018

5 km Kategorie M59


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Kubinec RostislavCheb#489#00:23:49Detail
2. Vrba KarelHabartov#379#00:25:05+00:06:18.2700:24:55.23Detail
3. Závora IvanBáječní v běhu Ostrov#381#00:25:19+00:06:32.27Detail
4. Vidlička LumírPlzeň#447#00:27:29+00:08:42.27Detail
5. Cibula ZoltánChodov#355#00:31:04+00:12:17.2700:30:57.21Detail
6. Majunke Detlef#462#00:34:22+00:15:35.2700:34:12.66Detail
DNS Brož PetrUSK Akademik#387#DNS Detail
DNS Chlumský PetrFrantiškovy Lázně#449#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz