Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
26. 8. 2018

5 km Kategorie Z59


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Svojtková MartinaCheb#376#00:26:5800:26:51.61Detail
2. Hrubá JanaStříbro#479#00:28:33+00:09:46.2700:28:25.72Detail
3. Vysocká DagmarCheb#380#00:30:10+00:11:23.2700:29:55.36Detail
4. Jandová LenkaAVANTI Most#363#00:32:45+00:13:58.2700:32:30.20Detail
5. Hanzíková AlenaCheb#390#00:34:03+00:15:16.2700:33:42.79Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz