Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
26. 8. 2018

5 km Kategorie M29


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Zoaitter RenéPROFI SPORT CHEB#409#00:18:4700:18:44.48Detail
2. Marek AdamPROFI SPORT Cheb#433#00:20:06+00:01:19.2700:20:03.40Detail
3. Hron Petr#482#00:20:08+00:01:21.27Detail
4. Janda VítězslavFK Hvězda Cheb#385#00:21:12+00:02:25.27Detail
5. Václav JakubCheb#465#00:22:09+00:03:22.27Detail
6. Štrébl Tomáš#471#00:23:38+00:04:51.2700:23:32.93Detail
7. Sýkora OndřejFK Hvězda Cheb#386#00:23:39+00:04:52.2700:23:37.34Detail
8. Kunciter LukášSeal's Run#432#00:25:26+00:06:39.2700:25:15.39Detail
9. Veselý MiroslavŽlutice#446#00:25:42+00:06:55.2700:25:34.47Detail
10. Šmíd Adam#404#00:27:14+00:08:27.2700:27:07.44Detail
11. Jaeger AndrejOstrov#455#00:27:16+00:08:29.2700:27:01.14Detail
12. Řepa VilémProfi Sport#467#00:27:32+00:08:45.2700:27:27.27Detail
13. Jelínek DavidCheb#498#00:27:38+00:08:51.27Detail
14. Dibďák VítekAC Mariánské Lázně#416#00:29:09+00:10:22.2700:28:47.26Detail
15. Motl VáclavCheb#397#00:29:46+00:10:59.2700:29:30.09Detail
16. Duchek JiříCheb#388#00:31:34+00:12:47.27Detail
17. Gabriel FilipKraslice#450#00:33:30+00:14:43.2700:33:20.18Detail
18. Stolařík Vladimír#494#00:40:27+00:21:40.2700:40:07.17Detail
19. Štolfa LadislavRozběhame Most#406#00:42:40+00:23:53.2700:42:22.06Detail
20. Kuneš František#495#00:44:07+00:25:20.2700:43:45.90Detail
DNS Bobák MartinNový Bor#357#DNS Detail
DNS Novák FilipPROFI SPORT Cheb#401#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz