Oficiální Výsledková listina Valdštejnova 10
26. 8. 2018

Štafeta 2x5 km

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. BECHIŇSKÝ, TVAROUŽEK Václav, TomášNew Roll Runners#558#00:37:2900:18:48.2800:18:40.55Detail
2. NACHMÜLLER, HALBICH Jan, Tomáš#561#00:40:42+00:03:1300:20:08.4700:20:33.17Detail
3. KÜNZL, KÜNZLOVÁ Tomáš, Lucie Elizabeth#555#00:42:51+00:05:2200:18:12.1500:24:38.60Detail
4. MOCHÁN, KAPR Martin, Tomáš#560#00:43:13+00:05:4400:22:06.9700:21:05.41Detail
5. TVRZOVI Jakub, VladimírNové Sedlo#552#00:44:17+00:06:4800:22:39.2800:21:36.82Detail
6. NEJEDLÝ, SASSMANNOVA Václav, PavlínaStříbro#559#00:44:27+00:06:5800:25:26.3300:19:00.22Detail
7. HEŘMAN, SÍBROVÁ Petra, Lucie@holkyzplakatu#557#00:45:19+00:07:5000:22:17.3600:23:00.85Detail
8. KIPROV, BARTOŇOVÁ Jakub, Štěpánka#562#00:49:38+00:12:0900:27:17.6300:22:19.51Detail
9. HNILIČKA, HOMOLKOVÁ Jan, JanaOstrov#554#00:53:34+00:16:0500:28:25.7100:25:07.84Detail
10. BROŽOVÁ, MOUHAFIDI Jana, KhalidUSK Akademik#553#00:57:41+00:20:1200:32:12.5000:25:27.81Detail
11. MAŠKOVÁ, FUSEK Diana, PetrPraha#551#01:03:10+00:25:4100:34:36.4100:28:33.29Detail
DNS ERLICHOVÁ, KRÁLOVÁ Kateřina, BarboraLibochovice#556#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz