Oficiální Výsledková listina RAIDLIGHT Moldavský půlmaraton podzim
18. 11. 2018

Běh 14 km Kategorie muži

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Merle JakubKOME KLUB KRASLICE#111#00:53:00.04Detail
2. Rada JanŠtefko Running Team#216#00:53:29.88+00:00:29.84Detail
3. Eliáš LukášBK Běkodo Teplice#196#00:56:09.30+00:03:09.26Detail
4. Huleš JosefLovosice#52#00:59:42.82+00:06:42.78Detail
5. Gessner PaulGeising / BRD#33#01:04:16.54+00:11:16.50Detail
6. Maňák LubošLom#104#01:05:55.49+00:12:55.45Detail
7. Fojtík RastislavDubí#31#01:08:30.50+00:15:30.46Detail
8. Radics MarekMagistrát města Most#135#01:11:34.42+00:18:34.38Detail
9. Pataky MarekŽatec#129#01:11:34.89+00:18:34.85Detail
10. Vlach Michal#292#01:12:33.01+00:19:32.97Detail
11. Klouček MartinŠneci v běhu#73#01:13:16.71+00:20:16.67Detail
12. Olšer Tomáš AK DUCHCOV#212#01:14:02.34+00:21:02.30Detail
13. Kučera MiroslavMalé Žernoseky#91#01:15:23.84+00:22:23.80Detail
14. Stuchlý ZdeněkTeplice#152#01:15:49.72+00:22:49.68Detail
15. Rychnovský Tomáš SKP Sever Teplice #142#01:17:53.88+00:24:53.84Detail
16. Oros LadislavSG Malé Žernoseky#125#01:20:16.60+00:27:16.56Detail
17. Poschl Michal#290#01:22:21.18+00:29:21.14Detail
18. Kytýr PavelSRTG Teplice#95#01:23:13.10+00:30:13.06Detail
19. Kotlář Lukáš#293#01:23:22.99+00:30:22.95Detail
20. Malecký RobertÚstí nad Labem#103#01:33:01.58+00:40:01.54Detail
DNF Kraus TomášÚstí nad Labem#85#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz