Oficiální Výsledková listina RAIDLIGHT Moldavský půlmaraton podzim
18. 11. 2018

Běh 14 km Kategorie ženy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Rusínová ZuzanaComplus#138#00:58:20.27Detail
2. Bredlová JaroslavaVitaSport.cz#230#01:01:10.30+00:02:50.03Detail
3. Groulíková AdélaÚstí nad Labem#200#01:04:28.66+00:06:08.39Detail
4. Křížová LibušeVTŽ Chomutov#208#01:10:30.09+00:12:09.82Detail
5. Karbanová Michaela#70#01:13:16.31+00:14:56.04Detail
6. Štenclová LenkaČeské Budějovice#165#01:14:08.95+00:15:48.68Detail
7. Kabátová Andrea#285#01:14:34.47+00:16:14.20Detail
8. Čalfová Andrea#12#01:15:29.41+00:17:09.14Detail
9. Stehlíková RadkaBěžci Chomutov#151#01:15:38.59+00:17:18.32Detail
10. ŠULÍKOVÁ MarkétaKostomlaty pod Milešovkou#166#01:17:54.01+00:19:33.74Detail
11. Pánková JanaBěžci Chomutov#126#01:18:47.77+00:20:27.50Detail
12. Hladíková MarcelaChabařovice#44#01:22:57.81+00:24:37.54Detail
13. Čížová Petra#15#01:25:31.42+00:27:11.15Detail
14. Jedličková LindaMeziboří#205#01:25:31.59+00:27:11.32Detail
15. Provázková Věra#297#01:25:38.14+00:27:17.87Detail
16. Nešporová VěraBrno#119#01:37:55.29+00:39:35.02Detail
DNS Lédlová NaděždaMaLé-R#98#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz