Oficiální Výsledková listina RAIDLIGHT Moldavský půlmaraton podzim
18. 11. 2018

Běh 34 km Kategorie ženy

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Berrouche LenkaUSK PROVOD Ústí nad Labem#6#02:48:25.47Detail
2. Mokranova VeronikaPraha#113#03:24:37.42+00:36:11.95Detail
3. Tručková LenkaDrusklodol Teplice#242#03:26:33.97+00:38:08.50Detail
4. Hnízdilová EvaBěžci Slaný#45#03:35:34.59+00:47:09.12Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz