Oficiální Výsledková listina RAIDLIGHT Moldavský půlmaraton podzim
18. 11. 2018

Běh se psem 6 km Kategorie muži


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Janda DavidRed Frog#60#00:23:44.38Detail
2. Špírek / Hany MichalMaLé-R#161#00:28:10.36+00:04:25.98Detail
3. Škarohlíd MirekÚstí nad Labem#158#00:29:25.00+00:05:40.62Detail
4. Sochorovský Radim#287#00:36:21.30+00:12:36.92Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz