Oficiální Výsledková listina RAIDLIGHT Moldavský půlmaraton podzim
18. 11. 2018

Běh se psem 6 km Kategorie ženy


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kufová PavlínaLKP#92#00:23:44.47Detail
2. Kovářová Ing. MichaelaLouny #83#00:27:26.68+00:03:42.21Detail
3. Novotná Adélka/JessyChomutov#122#00:28:30.40+00:04:45.93Detail
4. Hartlová TerezaAmbasador Rozběháme Česko#41#00:31:28.77+00:07:44.30Detail
5. Bernardová SandraHruboskalský canicross#194#00:32:06.09+00:08:21.62Detail
6. Zumrová Tereza#288#00:34:40.77+00:10:56.30Detail
7. Urbanová KamilaChomutov#172#00:43:11.84+00:19:27.37Detail
8. Hanzalová / Esence KateřinaPlatinum Natural#39#00:44:13.98+00:20:29.51Detail
9. Stará TerezaSRTG Litvínov#150#00:44:15.81+00:20:31.34Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz