Oficiální Výsledková listina RAIDLIGHT Moldavský půlmaraton podzim
18. 11. 2018

MTB 34 km Kategorie muži

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Drechler Rulf#296#01:19:52.44Detail
2. Vágner DanielCykloVAPE racing team#174#01:20:03.30+00:00:10.86Detail
3. Koudelka DrahomírMeixner Consulting#81#01:29:31.07+00:09:38.63Detail
4. Hampl OndřejBicykl Team Ústí nad Labem #38#01:34:55.73+00:15:03.29Detail
5. Frajkovsky JakubBrozanky#32#01:39:27.81+00:19:35.37Detail
6. Lahola MichalBabice u Uh.Hradiště#209#01:44:25.25+00:24:32.81Detail
7. Groulík VítÚstí nad Labem#235#01:48:06.59+00:28:14.15Detail
8. Nitz MarioFreiberg's feinste Mischung#211#01:53:31.59+00:33:39.15Detail
9. Urban ZdenekCOOWA Houmr Team#224#01:54:24.54+00:34:32.10Detail
10. Pejšek DavidClairssy Racing#213#01:57:37.91+00:37:45.47Detail
11. Fischer MatyášProboštov#30#02:24:04.05+01:04:11.61Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz