Oficiální Výsledková listina Zimní běh Litní a zámeckým parkem
20. 1. 2018

hlavní Kategorie M40-49

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Rosol JiříLoko Beroun#94#00:28:0700:13:54.5100:14:12.26Detail
2. Kupidlovský DanielStodůlky#52#00:28:50+00:00:4300:14:03.4700:14:46.35Detail
3. Votava MartinKrálův Dvůr#48#00:30:25+00:02:1800:14:49.4400:15:34.68Detail
4. Sládeček Jakub#49#00:31:00+00:02:5300:15:09.2100:15:50.56Detail
5. Pejša Jansmí být prázdné#91#00:31:15+00:03:0800:15:13.3000:16:00.93Detail
6. Masák LukášPraví Kokoti#234#00:32:32+00:04:2500:15:48.3900:16:43.12Detail
7. Matějka DušanSparta Podluhy#63#00:33:53+00:05:4600:16:42.9700:17:09.29Detail
8. Vykysalý PetrLokomotiva Beroun#53#00:34:52+00:06:4500:16:47.9700:18:03.95Detail
9. Hodač VladimírKrálův Dvůr#76#00:37:11+00:09:0400:17:31.4200:19:38.71Detail
10. Bauer MartinChlustina#200#00:38:07+00:10:0000:18:53.2100:19:13.60Detail
11. Sojka KarelZbečno#97#00:38:24+00:10:1700:19:11.2800:19:12.36Detail
12. Pavlišen AlexandrDrtič Bezděkov#47#00:38:47+00:10:4000:18:41.5300:20:05.24Detail
13. Hubička Filip#208#00:39:47+00:11:4000:19:31.1100:20:15.23Detail
14. Szabo DavidSK Nové Zámky#151#00:40:21+00:12:1400:19:09.7700:21:11.08Detail
15. Gregor MartinKomárov#204#00:42:41+00:14:3400:21:26.0700:21:14.61Detail
16. Marsa Martin#239#00:43:56+00:15:4900:21:25.5700:22:29.77Detail
DNF Batulka MartinPunkTrail#51#DNF 00:23:34.06Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz